Actyva Disciplina

Disciplina

Behandling for brusete og krøllete hår

Brusete og krøllete hår kan være vanskelig å holde i orden. Ettersom bølget eller krøllete hår ofte kan være matt og grovt ved berøring. Håret har en tendens til å bruse seg til og det er vanskelig å holde på stylingen, spesielt når det er fuktighet i luften.


Perfekt rett: Perfekt rett hår: for de som velger å ha håret helt glatt er det ofte nødvendig å daglig bruke en rettetang for å opprettholde håret rett. Risikoen er at det skapes en ond sirkel, som gjør at håret mister fuktighet samt føles enda grovere ved berøring og bruser seg lettere når det blir utsatt for fuktig vær. For å forlenge effekten etter styling, beskytte håret fra vær og vind, samt opprettholde glansen, kan man benytte behandlinger fra Disciplina serien. Serien skaper et beskyttelseslag på hårlengdene som opprettholder fuktigheten og etterlater håret silkemykt og blankt.

Naturlig bølget: I mange tilfeller ønsker man kun å dempe brusete hår, men opprettholde livet bølgene og krøllene gir i håret. Også her er det viktig at man benytter produkter som gir næring til håret og beskytter mot fuktighet i luften. De produktene som fremhever krøllene og beskytter håret fra å bli brusete skal være like fuktighetsgivende og nærende som de produkter som er laget for å gi glatt hår. De skal derimot ikke tynge håret slik at krøllene forsvinner. Det ultimate målet er å skape skinnende, myke og elastiske krøller, men samtidig holde håret under kontroll fra å bli brusete.

Perfekt rett eller naturlig bølget: : Det mest vanlige ønske er at håret skal bli lettere å style, samt at stylingen skal vare lenge. ACTYVA tilbyr DISCIPLINA, en produktlinje som er laget for å forsiktig kontrollere håret og opprettholde ønsket look. Perfekt glatt eller naturlig bølget.