Actyva Nuova Fibra

Nuova Fibra

Først og fremst friskt hår

Man kan forestille seg hårets struktur som noe som ligner strukturen på planter, en indre dominerende struktur (fiber) og en ytre del (skjellaget) som omslutter og beskytter, som består av flere lag keratin oppå hverandre. Avhengig av sin posisjon er det ytre laget det første som blir utsatt for ulike faktorer og skader. Disse kan være fysiske (lys, salt, klor, forurensning), mekanisk (hyppig vask med sterke produkter, børsting og regelmessig bruk av føner og rettetang), kjemisk (farging, bleking og permanent). Disse faktorene fremkaller en progressiv forandring i det ytre vevet med etterfølgende svekkelse av hele kapillærstrukturen.

Over tid blir håret utsatt for fysisk slitasje, som vi også kaller aldring: skjellaget stiger progressivt inntil vevet løsner og blir ødelagt, slik at det indre laget kommer frem. Dette gir håroverflaten og lengdene et typisk skadet utseende. Vi trenger som aldri før en effektiv løsning for å behandle den skadede kapillærstruktureren og gjenopprette den typiske kosmetiske følelsen av sunt hår, beskyttet mot virkningene av aldring.

Nuova Fibra er et behandlingsprogram for å minimere aldrende effekter og opprettholde sunt hår over tid. Spesielt egnet for langt og sensitivt hår, når du trenger regelmessige behandling og tilføre håret elastisitet og fasthet. Segmentet NUOVA FIBRA kan bli sett på som en rekonstruksjons behandlinger for svekket og sensitivt hår, skadet av alder eller annet. .

8 artikler

per side

8 artikler

per side