Luxury Hair Color

Luxury Hair Color

Den profesjonelle og bevisste frisøren vet at det viktigste for salongens økonomi er et godt produkt som gir tilfreds og tilbakevendende kunder. Et slikt produkt er den milde Luxury Haircolor, et unikt produkt i en rekke nyanser. En hårfarge med "double action" - formel som gjør at den kan brukes både som intensiv toner med Green Light Luxury Oxidant Milk 7 Vol., eller som en permanent hårfarge i kombinasjon med vannstoff 10 vol. (3%), 20 vol. (6%), 30 vol. (9%) eller 40 vol. (12%). Fargen blandes en del farge og to deler vannstoff- noe som betyr at du får opptil 300 ml ferdig blanding pr. tube!
 
Lysning
Lysning 1 til 4 nivåer er garantert når kombinert med Luxury Oxidant Milk. For å lysne mer enn 4 nivåer, er det nødvendig å bruke superlighteners.

Dekking
Den unike sammensetningen av farge betyr at den dekker grå hår opp til 100%..

Kampanje testpakke!

Send en epost til info@gocciani.no med salongens adresse, og du vil motta prøve og informasjon gratis! Gjelder til 31 oktober 2019.

Lett å bruke
Den spesielle formuleringen og ingrediensene i blandingen gjør fargen veldig enkelt å bruke. Den er kremaktig og lettflytende, noe som gjør at den lettere trenger inn i håret, samt er lett å skylle ut..

Økologi og miljø;
Green Light Luxury Haircolor er laget med ingredienser som tar hensyn til brukeren og miljøet. De har en behagelig duft og er selvsagt ikke testet på dyr..  

151 artikler

per side

151 artikler

per side