Liding

En enkel og effektiv hårpleieserie. Profesjonelle produkter med umiddelbare resultater som er ideelle for en daglig skjønnhetsrutine

Liding produkter er formulert for å sikre et utmerket sluttresultat og inneholder effektive ingredienser med beskyttende effekt. Sjampoene i Liding serien er alle SLES- og SLS-frie og bruker effektive overflateaktive ingredienser som rengjør hodebunnen skånsomt. Alle Liding behandlinger er formulert med en effektiv cocktail av aktive ingredienser som har en målrettet effekt.

BAHIA Hår som er skadet av solen og som vaskes ofte krever mer pleie, spesielt når du er på ferie. Liding tilbyr to enkle trinn for å ta vare på håret ditt enkelt og effektivt. Solsikkefrøekstrakt i formelen fungerer som en kraftig antioksidant og hjelper til å motvirke de skadelige effektene av solens UV-stråler.

COLOR Kamille og lilje. Ekstraktene fra blomstene til disse to plantene hjelper å tilføre fuktighet og er valgt ut for COLOR-serien på grunn av deres meget høye beskyttelses- og antioksidantkraft. Av denne grunn er de ideelle for å beskytte hårfargen mot oksidasjonsskader forårsaket av UV-stråling.

BEAUTY På grunn av oljens kraftige hydrerende og regenererende egenskaper, representerer oljer en uunnværlig eliksir i skjønnhetsprodukter. For å dekke dette voksende behovet i markedet tilbyr Liding produktet Beauty Oil. En blanding av 4 verdifulle oljer med ultrahydrerende, nærende og beskyttende effekt.

VOLUME Gir fylde og tekstur til fint hår. Tynt/fint hår som påvirkes av statisk elektrisitet, kan være vanskelig å gre og er mer utsatt for ytre angrep. Denne serien er utviklet for behandling av fint hår. To enkle trinn for å gi håret fylde og pleie, som får stylingen til å vare lenger takket være hvete- og soyaproteiner i formelen.