Actyva

Between Science and Nature

Vegansk og Love Nature sertifiserte produkter som skånsomt oppnår direkte resultat. Teknisk avanserte råvarer og naturlige ingredienser. En serie hårpleieprodukter i perfekt balanse mellom vitenskap og natur.

VITENSKAP OG NATUR Actyva benytter over 40 ingredienser av naturlig opprinnelse, som kombinert med de seneste funnene innen den kosmetiske forskningen, sikrer umiddelbare resultater som skånsomt behandler hud, hår og miljø. Kemon sitt laboratorium søker hele tiden etter alternative og innovative temaer for å utvikle mer holdbare produkter som garanterer samme høye prestasjon.


SKJØNNHET OG VELVÆRE Sunn hud og friskt hår er essensielt for et hvert menneskes naturlige skjønnhet. Grunnet dette er våre profesjonelle behandlinger utviklet for å forbedre hårets skjønnhet samt for å opprettholde en sunn hodebunn. Våre produkter forvandles i eksperthender til unike behandlingsritualer for skjønnhet og velvære.


UMIDDELBARE RESULTATER Produktene i Actyva serien er utviklet for å være skånsomme samt gi umiddelbare synlige resultater. Takket være den høye kvaliteten og tilpasningsevnen, gjenoppretter håret sin naturlige glans, behandling etter behandling.


ENKELHET Hver serie identifiseres av en lett merkbar fargekode. Av navnet fremkommer formål og resultat. Sortimentet er nøye utvalgt, med ett begrenset antall produkter som forenkler kommunikasjonen, rådgivningen og salget.


MADE IN ITALY Actyva er en serie som er utviklet og produsert i Italia. Made in Italy er et tegn på kvalitet og trygghet. Alle Kemon sine produkter, siden 1978, utvikles i Kemons egen forsknings lab i San Giustino i Umbrien - Italias grønne hjerte.


TILPASSET TIL SALON Frisøren er en kunstner og i deres hender blir våre produkter levende. Actyva har blitt studert for eksklusiv distribusjon og bruk i salongen for å sikre pålitelig støtte til frisørene for å sikre profesjonalitet og troverdighet.


SALONGSEKSKLUSIV - kan kun selges i frisørsalonger.Nutrizione
tilfører fuktighet til naturlig og tørt hår
Disciplina
kontrollerer, former og demper brusete hår

klicka på symbolerna
for å lese mer
om produkterna

Colore Brillante
Framhever, beskytter og opprettholder fargens intensitet og glans
Volume e corposità
gir støtte, fylde og volum til tynt og delikat hår
Nuova Fibra
gjenoppretter og jevner ut aldrende, matt eller skadet hår
Specifici
rengjør, balanserer, lindre problematisk hodebunn, få nytelsen av en sunn hodebunn
p factor
hindrer håravfall og beholder hårets helse, motvirker de skadelige effektene av frie radikaler
Bellessere
opprettholder hudens og hårets naturlige skjønnhet
organisk, profesjonell, hårpleielinje med produktformler med opp til 97% naturlige ingredienser

156 artikler

per side

156 artikler

per side