Kjøpsbetingelser

Kjøpsvilkår

Disse vilkårene gjelder salg og levering innenfor norske grenser til selskaper i bransjen. Prisene er oppgitt norske kroner eks. mva. med forbehold om prisendringer. For salg og levering til andre land forbeholder vi oss retten til å søke om andre vilkår. Ta kontakt med oss for mer informasjon om vilkårene for slik salg og levering. (Frakt til Finland og Danmark er 129 SEK.)

Leveringsvilkår

Følgende gjelder for frakt i Norge, kontakt oss for informasjon om leveringsvilkår til andre land. Fraktfri grense er 2000 kr eks. Mva. For bestillinger under 2000 eks. mva, er frakten 129 kr eks. mva. Hvis du av en eller annen grunn ikke mottar varene dine innen estimert tid, har du som kunde ikke krav på erstatning for manglende inntekt. Ordrer leveres ved avtale på bestillingstidspunktet


Betalingsvilkår

Betalingsvilkår er 30 dager netto. Lengre kreditt kan gjøres etter avtale. Du kan for eksempel delbetale salonginnreding i opptil 12 måneder uten ekstra kostnad! Vi forbeholder oss retten til å gjennomføre kredittvurdering. Hvis betalingen ikke gjøres i tide, vil en påminnelsesavgift på 50 kr inkl. mva. tilkomme. Fra forfallsdagen debiteres renter på sen betaling med 2% per måned. Gocciani AB har rett til å overføre og / eller hevde kravet i henhold til gjeldende lov. Hvis du ikke har kredittvurdering eller har betalingsanmerkninger, gir vi deg fortsatt muligheten til å handle hos oss, men bare ved postoppkrav eller forskudd. Disse utgiftene står du selv for.(Disse avgiftene følger de faktiske avgifter fra speditøren.) Disse avgiftene gjelder uansett om det er fraktfritt. En uhentet forsendelse faktureres med 210 kr + fraktkostnader

Elev: Hvis du har en studentkonto, vil ordren alltid bli sendt med postoppkrav.


Nettbutikk

Gaver og eventuelle rabatter eller rabattkoder, må du velge som kunde i nettbutikken samtidig som bestillingen er gjort. Du kan ikke få gaver eller rabatter etterpå. Vær oppmerksom på at hvis en rabatt gjør at du kommer under leveringsgrensen, vil frakt tilkomme.


Integritetspolicy (GDPR)

Vi tar alltid hånd om dine personopplysninger på en så sikker måte som mulig og håndterer aldri mer informasjon enn det vi behøver for å levere bra tjenester og produkter. For å kunne handle hos oss må du godkjenne at vi håndterer dine personopplysninger. Les mer om dette på hjemmesiden.

Klicka här for å lese mer om vår integritetspolicy.


Returer & Reklamajoner

Avtale via telefon eller e-post må alltid gjøres. Deretter skal alle returer, bytte eller reklamasjoner bli sendt til oss på avtalt måte. Du vil da motta et returordrenummer som skal oppgis i forsendelsen. Fest alltid en kopi av kjøpsfakturaen og vennligst oppgi årsaken til klagen, bytte eller returen så omfattende som mulig. Ved godkjent reklamasjon, vil alle utgifter bli refundert for forsendelse, dersom de sendes i henhold til vår avtale. Fraktkostnader i forbindelse med bytte/retur betaltes av kunden. All retur skal sendes i originalemballasje. Ved tilbakekjøp belastes våre faktiske fraktkostnader for leveransen. Hvis produktet er synlig skadet under leveransen, må du umiddelbart reklamere til transportøren, eller i ettertid. Hvis vi har levert feil eller at fargenyansen ikke stemmer, må du umiddelbart informere oss slik at vi kan rette feilen. Selvfølgelig bytter vi da produktet uten omkostninger for deg. Du kan aldri kreve oss for kostnader eller tap av inntekt ved feil / forsinket levering. Returneringer må gjøres senest 14 dager etter levering.


Klicka här for en blankett til å fylle ved retur eller reklamation. Fyll inn på pc og skriv ut, eller fyll inn med penn


Garanti

Alle elektriske gjenstander har en 6 måneders garanti fra kjøpsdatoen om ikke annet er nevnt. Hvis det ikke er mulig å reparere varen, erstattes varen med et nytt eller tilsvarende produkt. Møbler har 1 års garanti. Vi gjør alltid alt vi kan for å rette opp eventuelle problemer med reservedeler, etc. Kvittering / faktura må finnes for å bekrefte kjøpsdato.p>

Miljøansvar

Alle våre produkter er produsert i henhold til GMP standard og registrert hos legemiddelverket. Vi er også tilknyttet REPA. Ved å betale emballasjegebyr, oppfyller vi kravene som er angitt i embalsajereguleringen for resirkulering og kildesortering. Hvis du har spørsmål, bekymringer eller problemer, vennligst alltid kontakt oss. Vi tar forbehold om skrivefeil og mulige prisendringer.


Bilder og tekst på hjemmesiden

Det er ikke lov til å kopiere tekst og bilder på hjemmesiden uten å få tillatelse av Gocciani AB.


Annet

Kontakt oss alltid hvis du har spørsmål.

Vi tar forbehold om trykkfeil og feil i priser.