Informasjon

KURS MED GOCCIANI

Vi tilbyr produktkurs og fargekurs både i Norge og Sverige. Teorikurs innen fargene Luxury og Kemon holdes på Karihaugveien 89, 1086 Oslo. Send oss gjerne en epost til info@gocciani.no hvis du ønsker en teori gjennomgang av fargene. Vi tilbyr Balayage kurs med Siri Yvonne Taraldset Nomerstad. Kurset holdes på Lørenskog ved Oslo. Ønsker du informasjon tilsendt om neste kurs. Send en epost til info@gocciani.no

Kursinformasjon i korthet

FARGEKURS

Vi tilbyr fargekurs innen Green Light Luxury-farger og Yo Coloring System
Våre fargekonsulenter viser deg de siste nyhetene innen seriene. En super mulighet til å stille fargespørsmål og friske opp teori.
PRODUKTKURS Vi holder produktkurs i vårt lokale i Oslo innen Kemon og Luxury. Vi inviterer også kursholdere fra andre serier. Mer informasjon kommer.
Gocciani Weekend Den populære Gocciani Weekend i Sverige med masse inspirasjon. Bli med på en festkveld med frisører fra Norge og Sverige. Mer informasjon kommer.Du + Gocciani Academy= Sant ❤

Digital utdanning!
Koste: Kun 995,- for hele salongen!
Tid: ca 2 timer, tid etter avtale.

Lengter du etter en stund fylt av inspirasjon og trender samtidig som du kan føle deg komfortabel med å stille spørsmål? Da skal du booke inn en digital private session med Gocciani Academy!
På ca. to timer gir vi deg de seneste trender innen fargeteknikker, stylingtips med tilhørende accessoarer samt inspirasjon for våren og sommeren. Selvfølgelig skreddersyr vi innholdet og fokuserer mer på det DU kjenner at du vil vite mer om! Book et koselig frokostmøte, eller hvorfor ikke en ettermiddags-AW for deg og din salong sammen med oss når det passer dere – fleksibilitet er maksimal!

Unn deg et inspirerende øyeblikk sammen med vår tekniker, bare for dere online.