Reflex Mask

Vård och färg!

Reflex Mask


Luxury Hair Pro - Reflex Masks

Disse fargemaskene fra Luxury lar personligheten skinne med trygge farger og nye fargekombinasjoner. Bland og match nyanser for et perfekt skreddersydd utseende. Luxury Hair Pro's Reflex Masks har en kompakt konsistens som fester seg godt til håret samtidig som de er lette å påføre. Kan brukes i salongen mellom fargebehandlinger eller selges til kunden som de enkelt og trygt kan bruke hjemme.


Takket være den innovative MMR-teknologien (MicroMirrorReflex-teknologien) kan fargepakningen trenge inn i hårstrået og lukke skjellaget slik at lyset kan reflektere mer direkte. Resultatet av dette er: glansfulle og levende farger sammen med et fuktet og glansfullt hår.

Spar 10% når du kjøper startpakke!

Silkeprotein

Har en tetningsvirkning rundt hårfibrene. De beskytter håret ved å danne en beskyttende hinne som gir fuktighet og næring til håret. De hjelper også til å opprettholde naturlig fuktighet i håret og gir også fleksibilitet og glans.


Arganolje

Kalt "elixiret for evig ungdom", takket være innholdet av vitamin E, linolsyre, omega-3 og 6 samt essensielle fettsyrer. Arganolje holder håret mykt, fuktighetsgivende og beskytter håret mot eksterne faktorer..


Macadamiaolje

En effektiv ingrediens for et vakkert hår, spesielt hvis det er både tørt og skadet. De aktive ingrediensene i macadamiaolje har en keratiniserende effekt som hjelper med cellebindingen i hårstrået, samt fukter håret.p>

Intensiverer stripet hår - Gjenoppliver fargen - Skaper ny nyanser
Tar bort uønskede toner – Tilfører glans - Uttrykk din personlige kreativitet